I dag har jeg fået underskrevet min specialeaftale, så nu er der ingen vej tilbage 🙂 – Og jeg skal allerede starte på specialet til september. Det føles godt nok mærkeligt, for jeg er jo kun lige blevet student – eller det blev jeg jo i 2010 – men det føltes som om, at det var i sommers. Jeg kan huske, at da jeg var yngre, kunne jeg ikke blive 18 hurtigt nok og tiden gik så forfærdelig langsomt. Nu vil jeg gøre alt for at bremse lidt ned – jeg er da slet ikke klar til at stå som færdiguddannet farmaceut om halvandet år! 🙂 Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der føler, at tiden flyver.

Jeg fejrede underskrivningen med et par nye sko (yay!) og så fik jeg disse lækre spyd til aftensmad 🙂

Oksespyd med ramsløg
14 stk.

250 gram oksestrimler (svarende til cirka 14 stk.)
14 træspyd – god gennemvædet

Marinade
Saften fra 1 lime
1 spsk. olivenolie
2 spsk. hakket ramsløg (eller et par fed presset hvidløg)
½ stor rød chili
2 tsk. paprika
Salt og peber

Bland alle ingredienserne sammen og smag marinaden til med salt og peber. Læg oksestrimlerne i en frysepose og hæld marinaden over. Bland oksestrimlerne og marinaden godt. Lad oksestrimlerne ligge i marinaden i minimum 2 timer, men gerne natten over. Sæt strimlerne på spyd og steg dem på en rist i ovnen ved 200 grader i cirka 10-15 minutter. Sæt gerne en bradepande med lidt vand ind under risten – så bliver kødet ikke tørt, og det sviner ikke hvis spydene drypper. Win! 🙂

 

No images found!
Try some other hashtag or username