Tortillas-1

I dag har jeg været en tur til Næstved og tilbage igen. Turen derned fløj af sted – turen hjem var utrolig lang. Heldigvis har jeg et helt halvt år til at vænne mig til turen, da jeg skal i praktik i Næstved fra februar måned og et halvt år frem. Det betyder 9-17-arbejde og 1½- times transport hver vej. Jeg kan fornemme på hele situationen, at det bliver noget af en balancegang med både arbejde, pendlerliv, blog, styrketræning, løbetræning og madlavning plus selvfølgelig mit studiejob, venner, veninder, kæreste og familie. Men jeg kan og jeg vil og jeg er sikker på, at jeg finder en løsning! Men altså, hjemme igen og efter en omgang træning, hvor der skulle en del overtalelse til for at få min kæreste med, blev det tid til aftensmad. I dag stod der tortillas på menuen. Jeg havde lavet tortillasene i morges og da fyldet var klar, fik de lige 1 minut i mirkoovnen. Så smart altså! 🙂

Tortillas
4 stk.

4 æg
½ dl kokosmælk – eller et ekstra æg
1 spsk. olivenolie
3 spsk. kokosfibre
1 spsk. loppefrøskaller
½ tsk. salt
Kokosolie til stegning

Pisk alle ingredienserne godt sammen og lad dejen hvile i køleskabet i minimum 10 minutter, men gerne længere. Hvis dejen efterfølgende er blevet for tyk, kan du fortynde den med lidt vand, før du steger pandekagerne i kokosolien ved middel varme.

Tortillas-3-2

 • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
 • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen