Luksus dadelkugler med lakrids

I morgen starter min første eksamen i denne omgang. Eksamen er opbygget sådan, at baggrundsmaterialet bliver udgivet i morgen tidlig og så har jeg 24 timer til at læse det, før jeg skal til en 6 timers skriftlig prøve på torsdag. I kan nok forstå, at sådan 24 timers forberedelse kræver snacks! Derfor har jeg her til aften lavet disse dadelkugler med lakrids til mig og min læsegruppe. Jeg har lavet rimelig mange (det bliver jo nok en lang dag), men du kan bare halverer opskriften, hvis du synes, at 40 kugler er lige i overkanten.

Læs også: Banankage

Dadelkugler med lakrids
35-40 stk. afhængig af størrelsen

250 gram soltørrede dadler (uden sten!) – jeg brugte dem fra Urtekram
200 gram mandler
2 spsk. kakaopulver
1 spsk. lakridspulver (kan udelades)
2 spsk. romessens
2 spsk. vand

200 gram mørk chokolade til overtræk

Pynt: Fx kokosmel og frysetørrede hindbær, men brug hvad du har lyst til – du kan også rulle dem i for eksempel lakridspulver

Mal først mandlerne til groft mel i foodprocessoren før du putter de øvrige ingredienserne i og blender til du har en ensartet masse. Rul massen til små kugler. Smelt chokoladen og dyp dadelkuglerne deri og tril dem bagefter i den valgt pynt.

Luksus dadelkugler med lakrids

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag