Luksus dadelkugler med lakrids

I morgen starter min første eksamen i denne omgang. Eksamen er opbygget sådan, at baggrundsmaterialet bliver udgivet i morgen tidlig og så har jeg 24 timer til at læse det, før jeg skal til en 6 timers skriftlig prøve på torsdag. I kan nok forstå, at sådan 24 timers forberedelse kræver snacks! Derfor har jeg her til aften lavet disse dadelkugler med lakrids til mig og min læsegruppe. Jeg har lavet rimelig mange (det bliver jo nok en lang dag), men du kan bare halverer opskriften, hvis du synes, at 40 kugler er lige i overkanten.

Læs også: Banankage

Dadelkugler med lakrids
35-40 stk. afhængig af størrelsen

250 gram soltørrede dadler (uden sten!) – jeg brugte dem fra Urtekram
200 gram mandler
2 spsk. kakaopulver
1 spsk. lakridspulver (kan udelades)
2 spsk. romessens
2 spsk. vand

200 gram mørk chokolade til overtræk

Pynt: Fx kokosmel og frysetørrede hindbær, men brug hvad du har lyst til – du kan også rulle dem i for eksempel lakridspulver

Mal først mandlerne til groft mel i foodprocessoren før du putter de øvrige ingredienserne i og blender til du har en ensartet masse. Rul massen til små kugler. Smelt chokoladen og dyp dadelkuglerne deri og tril dem bagefter i den valgt pynt.

Luksus dadelkugler med lakrids

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele