Hvidkålssalat med squash og chili-2

Jeg har købt det største hvidkålshoved – og det var det mindste der var! Det betyder, at der herhjemme står hvidkål på menuen de næste mange dage. Heldigvis kan hvidkål spises på næsten 1000 forskellige måder – her til aften fik vi denne lækre hvidkålssalat med squash og chili.

Hvidkålssalat med squash og chili
2-3 personer

250 gram hvidkål
1 rød chili
½ squash

1 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
Salt

1 dl mandler
2 spsk. soya (eller tamari)

Snit hvidkålen fint. Fjern kernerne fra chilien og hak den og squashen meget fint. Bland hvidkål, chili og squash.

Rør olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag til med salt. Vend dressingen i salaten. Salaten bliver bedst hvis den lige får lov til at hvile lidt i køleskabet inden servering.

Rist mandlerne på en tør pande. Inden de tages af hældes soyaen hen over mandlerne. Rør rundt og lad soyaen ”bruse af”. Sluk blusset og lad mandlerne køle af før de drysses ud over salaten.

Hvidkålssalat med squash og chili-1

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave