Hvidkålssalat med squash og chili-2

Jeg har købt det største hvidkålshoved – og det var det mindste der var! Det betyder, at der herhjemme står hvidkål på menuen de næste mange dage. Heldigvis kan hvidkål spises på næsten 1000 forskellige måder – her til aften fik vi denne lækre hvidkålssalat med squash og chili.

Hvidkålssalat med squash og chili
2-3 personer

250 gram hvidkål
1 rød chili
½ squash

1 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
Salt

1 dl mandler
2 spsk. soya (eller tamari)

Snit hvidkålen fint. Fjern kernerne fra chilien og hak den og squashen meget fint. Bland hvidkål, chili og squash.

Rør olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag til med salt. Vend dressingen i salaten. Salaten bliver bedst hvis den lige får lov til at hvile lidt i køleskabet inden servering.

Rist mandlerne på en tør pande. Inden de tages af hældes soyaen hen over mandlerne. Rør rundt og lad soyaen ”bruse af”. Sluk blusset og lad mandlerne køle af før de drysses ud over salaten.

Hvidkålssalat med squash og chili-1

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip