Hvidkålssalat med squash og chili-2

Jeg har købt det største hvidkålshoved – og det var det mindste der var! Det betyder, at der herhjemme står hvidkål på menuen de næste mange dage. Heldigvis kan hvidkål spises på næsten 1000 forskellige måder – her til aften fik vi denne lækre hvidkålssalat med squash og chili.

Hvidkålssalat med squash og chili
2-3 personer

250 gram hvidkål
1 rød chili
½ squash

1 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
Salt

1 dl mandler
2 spsk. soya (eller tamari)

Snit hvidkålen fint. Fjern kernerne fra chilien og hak den og squashen meget fint. Bland hvidkål, chili og squash.

Rør olivenolie og hvidvinseddike sammen og smag til med salt. Vend dressingen i salaten. Salaten bliver bedst hvis den lige får lov til at hvile lidt i køleskabet inden servering.

Rist mandlerne på en tør pande. Inden de tages af hældes soyaen hen over mandlerne. Rør rundt og lad soyaen ”bruse af”. Sluk blusset og lad mandlerne køle af før de drysses ud over salaten.

Hvidkålssalat med squash og chili-1

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller