Ihh, det har været en dejlig søndag – jeg har nemlig brugt eftermiddagen i skoven med to fantastiske mennesker. Solen skinnede og selvom vi blev blæst godt i gennem, var det dejligt at komme væk fra byens larm. Det gør jeg altså for sjældent! Efter skovturen smuttede vi lige forbi mine svigerforældre og fik en kop kaffe foran brændeovnen. Det var rart lige at blive varmet helt igennem. Nu sidder jeg i sofaen med benene op og forbereder mig mentalt til skoledagen i morgen.

Aftensmaden stod i dag på denne skønne salat med hvidkål, appelsin og granatæble og en svinemørbrad stoppet med feta og oliven.

Hvidkålssalat med appelsin og granatæble
2 personer

300 g meget fintsnittet hvidkål
Kerner fra ½ granatæble
1 appelsin

200 gram cremefraiche
1 lille håndfuld frisk persille, finthakket
½ tsk. spidskommen
Salt og peber

Skral appelsinen og smid skralden ud. Skær langs appelsinbådenes hinder så bådene løsnes, uden at hinderne følger med. Når alle bådene er skåret ud, presser du saften ud af hvad der er tilbage.

Bland cremefraiche, persille, spidskommen og appelsinsaft og smag til med salt og peber. Vend dressingen i den fintsnittede hvidkål og bland granatæblekernerne og appelsinbådene i. Salaten smager bedst hvis en lige har stået en halv times tid i køleskabet før servering.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige