Der skete jo det, at en veninde skrev og spurgte, om jeg ville med til hot yoga. Hun havde nemlig fundet et super tilbud på Groupon, hvor man kunne spare en masse procenter på et 5-turs klippekort. Jeg sagde straks ja, købte og betalte. Problemet var så bare det, at jeg aldrig har dyrket yoga. Eller næsten aldrig. Jeg har nemlig med selvsamme veninde været til én prøvetime i yoga – jeg gentager ÉN prøvetime. Og det var en meget spirituel time og ikke så meget en fysisk time med øvelser.

Mit første problem var, at jeg ikke anede hvad jeg skulle tage på. Det resulterede i, at jeg desværre blev nødt til at tage ud og shoppe nyt træningstøj. Mit andet problem var, at jeg ikke anede hvad for en slags yoga time det skulle være. Vi besluttede at prøve Hot Hatha, da det ene vel kunne være lige så godt som det andet.

Og… Nu er jeg så lige kommet hjem! Og hold da nu helt op hvor var det hårdt. Meget hårdere end forventet. Først var varmen ikke så slem, og synes faktisk også, at man vænnede sig til den, men jeg har svedt fra steder, jeg ikke anede man kunne svede fra. Derudover er jeg nok den slappeste og mest usmidige person i verden – ja, sådan en time styrker ikke ligefrem selvtilliden. Men det var fedt og føler virkelig, at jeg har fået brugt mig selv på en helt ny måde. Glæder mig allerede til næste gang. Nu står den på… MAD og VAND, VAND, VAND!

God weekend!

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige