I dag skulle jeg have trænet, gjort rent og læst til eksamen. I dag fik jeg trænet, bagt en brownie, set serier og bagt boller. Nogen gange går tingene bare ikke helt som planlagt – hurra for overspringshandlinger! Bollerne her spiste jeg til frokost med en omgang pulled chicken rester fra i går. De var et rent hit hos kæresten også – han sagde de smagte som rigtige boller. Det kan man kalde en succes!

Boller
6-8 boller

4 æg
100 gram cremefraiche
1 dl fedtreduceret mandelmel*
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 spsk. loppefrøskaller

Opvarm ovnen til 180 grader. Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål og tilsæt derefter de øvrige ingredienser og bland godt. Lad dejen hvile i et kvarters tid. Med våde hænder formes bollerne og placeres på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bollerne i 15-20 minutter.

*Et læsertip fra Line: Almindeligt mandelmel kan efter sigende sagtens suge væsken.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige