I dag skulle jeg have trænet, gjort rent og læst til eksamen. I dag fik jeg trænet, bagt en brownie, set serier og bagt boller. Nogen gange går tingene bare ikke helt som planlagt – hurra for overspringshandlinger! Bollerne her spiste jeg til frokost med en omgang pulled chicken rester fra i går. De var et rent hit hos kæresten også – han sagde de smagte som rigtige boller. Det kan man kalde en succes!

Boller
6-8 boller

4 æg
100 gram cremefraiche
1 dl fedtreduceret mandelmel*
1 dl solsikkekerner
1 dl sesamfrø
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt
2 spsk. loppefrøskaller

Opvarm ovnen til 180 grader. Pisk æg og cremefraiche godt sammen i en skål og tilsæt derefter de øvrige ingredienser og bland godt. Lad dejen hvile i et kvarters tid. Med våde hænder formes bollerne og placeres på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bollerne i 15-20 minutter.

*Et læsertip fra Line: Almindeligt mandelmel kan efter sigende sagtens suge væsken.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken