Chiagrød med peanut butter

Kærlighed er, når min kæreste gider at stå og tage billeder af min morgenmad kl. 05:45 fredag morgen, så denne lækre chiagrød med peanut butter kunne komme på bloggen. Telefon-billeder og morgenmørke er en dårlig kombination, som kun lige går til Instagram på en god dag (du kan for resten følge mig lige her) og mine evner til at styre vores spejlrefleks ville resultere i et endnu dårligere billede. Men med mig som lysholder og min kæreste som fotograf, blev billederne en del bedre og her er opskriften så. Det kan godt være, at du tænker, at det er lidt mærkeligt at kombinere chiafrø, kokos og peanut butter, men jeg har et peanut-butter-crush af kaliber i øjeblikket – det smager jo SÅ godt! Og ja, det smager også fantastisk i chiagrød – det er som at spise dessert til morgenmad!

Læs også: Jordbærkompot

Chiagrød med peanut butter
1 person

2 spsk. chiafrø
1 tsk. peanut butter
1,5 dl kokosmælk
1 banan i små tern

Topping: clementin, granatæblekerner og mørk chokolade

Rør først peanut butter ud i kokosmælken og bland så godt sammen med chiafrø og banantern. Lad grøden stå tildækket i køleskabet natten over. Om morgenen rør du rundt engang og topper grøden med clementin, granatæblekerner og chokolade (eller hvad du nu vælger at toppe med).

Chiagrød med peanut butter

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip