Bønnefritter

Når aftensmaden gerne må komme lidt hurtigt på bordet og den helst ikke skal kræve for meget at lave, så er det bønnefritter, der bliver serveret herhjemme. Bønnefritter er det nemmeste tilbehør nogensinde og så smager de bare lækkert! Jeg spiser dem til burgere, til bøf eller til når jeg synes, at jeg mangler lidt grønt på min tallerken.

Prøv også: Thousand Island dressing

Bønnefritter

Du skal:
– Tage de frosne bønner ud af fryseren og hælde den mængde du kan spise op i en frysepose.
– Hælde en skvis olivenolie og drysse lidt salt ned i posen.
– Ryste.
– Fordele bønnerne på en bageplade og bage dem sprøde og lækre i 30-40 minutter ved 200 grader.
– Servere!

Bønnefritter

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at