Bønnefritter

Når aftensmaden gerne må komme lidt hurtigt på bordet og den helst ikke skal kræve for meget at lave, så er det bønnefritter, der bliver serveret herhjemme. Bønnefritter er det nemmeste tilbehør nogensinde og så smager de bare lækkert! Jeg spiser dem til burgere, til bøf eller til når jeg synes, at jeg mangler lidt grønt på min tallerken.

Prøv også: Thousand Island dressing

Bønnefritter

Du skal:
– Tage de frosne bønner ud af fryseren og hælde den mængde du kan spise op i en frysepose.
– Hælde en skvis olivenolie og drysse lidt salt ned i posen.
– Ryste.
– Fordele bønnerne på en bageplade og bage dem sprøde og lækre i 30-40 minutter ved 200 grader.
– Servere!

Bønnefritter

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med