Bønnefritter

Når aftensmaden gerne må komme lidt hurtigt på bordet og den helst ikke skal kræve for meget at lave, så er det bønnefritter, der bliver serveret herhjemme. Bønnefritter er det nemmeste tilbehør nogensinde og så smager de bare lækkert! Jeg spiser dem til burgere, til bøf eller til når jeg synes, at jeg mangler lidt grønt på min tallerken.

Prøv også: Thousand Island dressing

Bønnefritter

Du skal:
– Tage de frosne bønner ud af fryseren og hælde den mængde du kan spise op i en frysepose.
– Hælde en skvis olivenolie og drysse lidt salt ned i posen.
– Ryste.
– Fordele bønnerne på en bageplade og bage dem sprøde og lækre i 30-40 minutter ved 200 grader.
– Servere!

Bønnefritter

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt