Bønnefritter

Når aftensmaden gerne må komme lidt hurtigt på bordet og den helst ikke skal kræve for meget at lave, så er det bønnefritter, der bliver serveret herhjemme. Bønnefritter er det nemmeste tilbehør nogensinde og så smager de bare lækkert! Jeg spiser dem til burgere, til bøf eller til når jeg synes, at jeg mangler lidt grønt på min tallerken.

Prøv også: Thousand Island dressing

Bønnefritter

Du skal:
– Tage de frosne bønner ud af fryseren og hælde den mængde du kan spise op i en frysepose.
– Hælde en skvis olivenolie og drysse lidt salt ned i posen.
– Ryste.
– Fordele bønnerne på en bageplade og bage dem sprøde og lækre i 30-40 minutter ved 200 grader.
– Servere!

Bønnefritter

  • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
  • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
  • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
  • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
  • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
  • I morgen er det fredag og s er der kun
  • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt    burger
  • Biksemad  Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen