Bønnefritter

Når aftensmaden gerne må komme lidt hurtigt på bordet og den helst ikke skal kræve for meget at lave, så er det bønnefritter, der bliver serveret herhjemme. Bønnefritter er det nemmeste tilbehør nogensinde og så smager de bare lækkert! Jeg spiser dem til burgere, til bøf eller til når jeg synes, at jeg mangler lidt grønt på min tallerken.

Prøv også: Thousand Island dressing

Bønnefritter

Du skal:
– Tage de frosne bønner ud af fryseren og hælde den mængde du kan spise op i en frysepose.
– Hælde en skvis olivenolie og drysse lidt salt ned i posen.
– Ryste.
– Fordele bønnerne på en bageplade og bage dem sprøde og lækre i 30-40 minutter ved 200 grader.
– Servere!

Bønnefritter

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip