Bananpandekager-1

Sunde bananpandekager med havregryn

Jeg elsker pandekager! Både de helt almindelige, de amerikanskedem med citron, birkes og mascarpone og også disse med banan og havregryn. Faktisk elsker jeg alle slags pandekager! Disse bananpandekager elsker jeg fordi de kun består af gode og sunde ingredienser og samtidig smager himmelsk. Og fordi de er sunde kan man med god samvittighed spise pandekager til morgenmad på en hverdag. Det er det jeg kalder hverdagsluksus. Bananpandekagerne er også super nemme at lave og så smager de skønt kolde. Jeg har dem ofte med i madpakken, så jeg har en lille sund snack, når trætheden og lækkersulten indtræffer om eftermiddagen. De fungerer også fremragende som en lille sund snack til børn og babyer. Jeg kan også anbefale dig at prøve at bage disse bananpandekagemuffins med blåbær og chokolade.

Læs også: Morgenmadsomelet med kokos og banan

Bananpandekager med havregryn

Topping til bananpandekager

Jeg plejer at toppe mine bananpandekager med friske bær, frisk frugt, mandelsmør eller henkogte bær som for eksempel denne jordbærkompot. Lidt grofthakkede mandler eller en klat skyr rørt med vanilje smager også godt til. Skal det være lidt mere syndigt, så kan jeg finde på at overhælde dem med ahornsirup, karamelsauce eller appelsincurd. Skal jeg spise dem kolde, plejer jeg bare at spise dem uden noget. Med andre ord, så kan du toppe dine bananpandekager med lige præcis det du har allermest lyst til.

Læs også: Bagt grød med blommer og mandler

Bananpandekager-2

Find den nemme opskrift på bananpandekager med havregryn HER:

Bananpandekager med havregryn

1 person
Ingredienser
  • 1 banan
  • 2 æg
  • 1 dl havregryn
  • Evt. en smule kardemomme og/eller vaniljepulver
  • Smør eller kokosolie til stegning
Fremgangsmåde
  • Blend bananer, æg, havregryn og evt. kardemomme og/eller vaniljepulver godt sammen. Jeg plejer bare at bruge min stavblender.
  • Steg bananpandekagerne som små klatter på panden i lidt smør eller kokosolie ved middellav varme.
  • Vend bananpandekagerne, når de næsten ikke er flydende på toppen mere, og bag dem færdigt.
  • Spis bananpandekagerne med det samme eller gem dem til senere. De kan både spise kolde og varme.
Noter
Bananpandekagerne kan varieres i det uendelige. Prøv fx at komme lidt finthakket frisk mynte eller et drys kanel i dejen.

Bananpandekager-1


Warning: Illegal string offset 'username' in /home/lifebynan/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/includes/class-wis_instagram_slider.php on line 859
No images found!
Try some other hashtag or username