Bananpandekager-1

Jeg lå og skrev lidt med min veninde i går og pludselig nævnte hun bananpandekager og straks begyndte min mave at rumle – derfor skulle jeg selvfølgelig have en sådan stak til morgenmad i dag! Jeg valgte at lave dem helt klassisk uden for mange dikkedarer og de smagte præcis som jeg huskede! Bananpandekager er noget af det bedste jeg ved.

Læs også: Morgenmadsomelet med kokos og banan

Bananpandekager-3

Bananpandekager
1 person

1 banan
2 æg
Evt. en smule kardemomme og/eller vaniljepulver
Kokosolie til stegning

Blend bananer og æg og steg pandekagerne som små klatter på panden. Jeg plejer at spise dem med friske bær, frisk frugt, mandelsmør eller henkogte bær som for eksempel denne jordbærkompot. Det afhænger af, hvad jeg lige har, men uanset hvilken topping jeg vælger, er jeg garanteret en perfekt start på dagen!

TIP! Hvis du blender 30 gram havregryn med, får du en dej, der er lidt nemmere at arbejde med, og et par pandekager, der mætter lidt mere.

Bananpandekager-2

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige