Bananpandekager-1

Jeg lå og skrev lidt med min veninde i går og pludselig nævnte hun bananpandekager og straks begyndte min mave at rumle – derfor skulle jeg selvfølgelig have en sådan stak til morgenmad i dag! Jeg valgte at lave dem helt klassisk uden for mange dikkedarer og de smagte præcis som jeg huskede! Bananpandekager er noget af det bedste jeg ved.

Læs også: Morgenmadsomelet med kokos og banan

Bananpandekager-3

Bananpandekager
1 person

1 banan
2 æg
Evt. en smule kardemomme og/eller vaniljepulver
Kokosolie til stegning

Blend bananer og æg og steg pandekagerne som små klatter på panden. Jeg plejer at spise dem med friske bær, frisk frugt, mandelsmør eller henkogte bær som for eksempel denne jordbærkompot. Det afhænger af, hvad jeg lige har, men uanset hvilken topping jeg vælger, er jeg garanteret en perfekt start på dagen!

TIP! Hvis du blender 30 gram havregryn med, får du en dej, der er lidt nemmere at arbejde med, og et par pandekager, der mætter lidt mere.

Bananpandekager-2

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip