Bananpandekager-1

Jeg lå og skrev lidt med min veninde i går og pludselig nævnte hun bananpandekager og straks begyndte min mave at rumle – derfor skulle jeg selvfølgelig have en sådan stak til morgenmad i dag! Jeg valgte at lave dem helt klassisk uden for mange dikkedarer og de smagte præcis som jeg huskede! Bananpandekager er noget af det bedste jeg ved.

Læs også: Morgenmadsomelet med kokos og banan

Bananpandekager-3

Bananpandekager
1 person

1 banan
2 æg
Evt. en smule kardemomme og/eller vaniljepulver
Kokosolie til stegning

Blend bananer og æg og steg pandekagerne som små klatter på panden. Jeg plejer at spise dem med friske bær, frisk frugt, mandelsmør eller henkogte bær som for eksempel denne jordbærkompot. Det afhænger af, hvad jeg lige har, men uanset hvilken topping jeg vælger, er jeg garanteret en perfekt start på dagen!

TIP! Hvis du blender 30 gram havregryn med, får du en dej, der er lidt nemmere at arbejde med, og et par pandekager, der mætter lidt mere.

Bananpandekager-2

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken