Jeg har holdt fri! Helt fri – ingen eksamenslæsning, ingen vasketøj, ingen sociale medier, ingen blog. I stedet har jeg mæsket mig i and og flæskesteg, kartofler og sovs, risalamande, konfekt, chokolader og slik. Jeg har hygget med familien, danset om juletræet, været til to julefrokoster og en julebrunch, fået fantastiske gaver og nydt det flotte vejr. Ovenpå sådan en omgang, er tung mad ikke lige det jeg mangler. Derudover har min kæreste også lidt med halsen, så vi blev hurtigt enige om, at en tomatsuppe måtte være det, vi skulle have til aftensmad i dag.

Tomatsuppe
2 personer

3 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 rød chili
3 gulerødder
2 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatpure (140 gram)
1 tsk. tørret basilikum
½ liter grønsagsbouillon
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Cremefraiche og basilikum

Hak løg, hvidløg, chili og gulerødder groft. Svits først løg, hvidløg og chili. Lad det stege et minuts tid før de øvrige ingredienser tilsættes. Kog ved svag varme og under låg i cirka 20 minutter eller til gulerødderne er møre. Blend suppen med en stavblender og kog suppen op igen. Smag til med salt og peber før servering. Vi toppede med suppen med cremefraiche og frisk basilikum – det giver bare lige prikken over i’et!

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip