I overmorgen er det jul! Jeg glæder mig som et lille barn til lækker mad, skønt selskab, hygge og gaver. Jeg skal noget alle juledagene, så prøver at undgå for julet mad her i dagene op til. I dag fik vi denne thaiinspirerede kylling – eller jeg bilder mig i hvert fald ind, at den er thaiinspireret. Jeg har faktisk aldrig har været i Thailand, men det er helt sikkert et land, der står langt oppe på listen over steder, jeg gerne vil besøge!

Thaiinspireret kylling i salatskåle
2 personer

400 gram kylling – jeg brugte kyllingelårfilet – skåret i mundrette stykker
2 skalotteløg
½ rødløg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 spsk. tamari
Saften fra ½ citron
1 peberfrugt
1 lille håndfuld ramsløg, finthakket
1 tsk. chiliflager
Kokosolie til stegning

6-8 salatblade fra et hoved hjertesalat

Hak skalotteløg, rødløg, hvidløg og chili fint og steg løgene i kokosolien til de er klare. Tilsæt kyllingestykkerne og steg i et par minutter før du tilsætter tamari, citronsaft og chiliflager. Skær peberfrugten i små tern og tilsæt sammen med chiliflager og ramsløg. Lad retten simre i et par minutter. Fordel kyllingen i salatbladene og servér.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med