I overmorgen er det jul! Jeg glæder mig som et lille barn til lækker mad, skønt selskab, hygge og gaver. Jeg skal noget alle juledagene, så prøver at undgå for julet mad her i dagene op til. I dag fik vi denne thaiinspirerede kylling – eller jeg bilder mig i hvert fald ind, at den er thaiinspireret. Jeg har faktisk aldrig har været i Thailand, men det er helt sikkert et land, der står langt oppe på listen over steder, jeg gerne vil besøge!

Thaiinspireret kylling i salatskåle
2 personer

400 gram kylling – jeg brugte kyllingelårfilet – skåret i mundrette stykker
2 skalotteløg
½ rødløg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 spsk. tamari
Saften fra ½ citron
1 peberfrugt
1 lille håndfuld ramsløg, finthakket
1 tsk. chiliflager
Kokosolie til stegning

6-8 salatblade fra et hoved hjertesalat

Hak skalotteløg, rødløg, hvidløg og chili fint og steg løgene i kokosolien til de er klare. Tilsæt kyllingestykkerne og steg i et par minutter før du tilsætter tamari, citronsaft og chiliflager. Skær peberfrugten i små tern og tilsæt sammen med chiliflager og ramsløg. Lad retten simre i et par minutter. Fordel kyllingen i salatbladene og servér.

 • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
 • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen