I overmorgen er det jul! Jeg glæder mig som et lille barn til lækker mad, skønt selskab, hygge og gaver. Jeg skal noget alle juledagene, så prøver at undgå for julet mad her i dagene op til. I dag fik vi denne thaiinspirerede kylling – eller jeg bilder mig i hvert fald ind, at den er thaiinspireret. Jeg har faktisk aldrig har været i Thailand, men det er helt sikkert et land, der står langt oppe på listen over steder, jeg gerne vil besøge!

Thaiinspireret kylling i salatskåle
2 personer

400 gram kylling – jeg brugte kyllingelårfilet – skåret i mundrette stykker
2 skalotteløg
½ rødløg
2 fed hvidløg
1 frisk chili
1 spsk. tamari
Saften fra ½ citron
1 peberfrugt
1 lille håndfuld ramsløg, finthakket
1 tsk. chiliflager
Kokosolie til stegning

6-8 salatblade fra et hoved hjertesalat

Hak skalotteløg, rødløg, hvidløg og chili fint og steg løgene i kokosolien til de er klare. Tilsæt kyllingestykkerne og steg i et par minutter før du tilsætter tamari, citronsaft og chiliflager. Skær peberfrugten i små tern og tilsæt sammen med chiliflager og ramsløg. Lad retten simre i et par minutter. Fordel kyllingen i salatbladene og servér.

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt