Opskriften på disse lækre boller stammer fra Janes bog ”Mæt & Slank med LCHF”. Jeg har tilpasset opskriften lidt, men den afviger ikke meget fra ”den originale”. Normalt er jeg faktisk ikke så meget til brøderstatninger – vil hellere undvære brød helt. Ikke desto mindre får I her opskriften på min version af Janes burgerboller. Jeg kalder dem dog sandwichboller af den simple grund, at jeg oftere bruger disse boller som sandwichbrød end til burgere.

Sandwichboller
6 stk.

4 æg
150 gram flødeost
30 gram smeltet smør
100 gram mandler malet til mel
1 dl kokosfibermel
½ dl sesamfrø
3 tsk. loppefrøskaller
1 tsk. bagepulver
1 tsk. salt

Mælk eller æg til pensling
Lidt sesamfrø til drys

Pisk æg med flødeost og smeltet smør. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland godt. Tænd ovnen på 200 grader og lad dejen hvile mens ovnen varmer op. Når dejen har hvilet i 10 minutters tid formes 6 boller med våde hænder. Placér bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem flade. Bollerne skal være cirka 1 cm i højden. Pensl med mælk eller æg, drys med sesamfrø og bag bollerne i 20-25 minutter eller til de er blevet gyldne. Fyld dem så med det bedste du ved og gerne en masse lækkert grønt!

Forresten er jeg efterhånden ved at komme ovenpå igen efter en lang periode med lidt for mange sociale arrangementer, juleevents og studie. Jeg har endda fået overstået alle julegaveindkøbene og selv kalenderlyset er ved at med! Ja, her er julehumøret snart helt i top og overskuddet godt på vej derop af. Hvordan ser julestemningsbarometeret ud hos jer?

Dette indlæg indeholder affiliate links.

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken