Den sidste uge inden juleferien er skudt i gang, og jeg kan godt mærke, at jeg så småt begynder at komme lidt i feriestemning. Jeg glæder mig til at kunne slappe af og til at kunne gå i seng fordi jeg er træt og ikke fordi jeg skal tidligt op. Jeg glæder mig også til ikke at blive vækket af et åndssvagt vækkeur, når jeg sover allerbedst.

Her til aften har min kæreste og jeg lavet lidt mad sammen. Det er altid så hyggeligt. Arbejdsfordelingen plejer at være sådan, at han laver kødet og jeg står for tilbehøret. I dag skulle det være lidt nemt, så jeg lavede bare en simpel salat. Som jeg nok har nævnt tidligere, er jeg ikke så glad for købedressinger, da jeg synes, at de indeholder lidt for mange sjove ting og lidt for meget sukker. Denne krydderurtedressing er god til de fleste salater og tager to minutter at røre sammen.

Læs også: Hjemmelavet Thousand Island dressing

Krydderurtedressing

250 gram cremefraiche
1 lille håndfuld finthakket frisk persille
1 lille håndfuld finthakket frisk dild
2 fed presset hvidløg
1 spsk. citronsaft
Salt og peber

Bland alle ingredienserne til dressingen godt sammen og smag til med salt og peber.

Jeg brugte krydderurtedressingen til denne salat (til 2 personer)

1 hoved hjertesalat
10 cherrytomater
½ agurk
15 sorte oliven uden sten
1/2 avocado

Skyld salaten grundigt og skær den i strimler. Skær cherrytomaterne i kvarte, skær agurken i tern, oliven i ringe og avocadoen i skiver og bland med salaten.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip