Det har været en rigtig møgdag i dag. Jeg vågnede i morges med et hoved, der var ved at eksplodere. Jeg tænkte det nok ville hjælpe at få lidt morgenmad og lidt at drikke, men da jeg fik sat mig ved bordet med min morgenmad, kunne jeg ikke få en bid ned og måtte kravle tilbage i seng. Ved 12-tiden kravlede jeg ind foran fjernsynet og der har jeg næsten ligget siden. Det eneste fornuftige jeg har lavet i dag – med hjælp fra kæresten selvfølgelig – var at få smidt nogen andelår i ovnen. Kæresten blev derefter sendt ned og handle, så vi kunne lave en lækker sukkerærtesalat til.

Langtidsstegte andelår
2 personer

2 andelår
Godt med salt
Lidt smør
Lidt tørret rosmarin
Et par friske timiankviste
Peber

Smør et ovnfast fad med lidt smør, og fordel lidt smørklatter rundt i fadet og drys med rosmarin. Gnid andelårene godt ind i salt og lig dem i fadet. Drys med salt og peber og fordel timiankvistene ovenpå. Sæt andelårene ind en kold ovn, sæt ovnen til 140 grader og steg andelårene i cirka 4 timer.

Sukkerærtesalat med feta
2 personer

150 gram sukkerærter
½ rødløg
En lille håndfuld mandler
50 gram feta
Citronsaft

Blanchér og snit sukkerærterne i mindre stykker. Hak rødløget i fine tern og rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft. Bland alle ingredienserne og pres lidt citronsaft ud over salaten.

Maden smagte fantastisk, men mit hoved er stadig ved at eksplodere. Derfor går jeg i seng nu og håber på et mirakel! Godnat herfra.

Opskriften på de langtidsstegte andelår er fra Madbanditten.dk.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med