På tirsdag skal jeg afsted på studietur. Vi skal være i lufthavnen klokken 5.00 om morgenen, så regner med, at morgenmaden er noget jeg laver dagen før og så tager med ud i lufthavnen. Derfor bagte jeg i dag disse lækre spinatboller uden mel. De er simpelthen perfekte til madpakken – og hvis jeg smør en ekstra eller to, så har jeg jo også til frokost!

Melfrie spinatboller
7-8 boller

250 g hakket spinat, optøet
25 g smør
3 æg
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
3 dl mandler
2 spsk. loppefrøskaller
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt

Smelt smøren og rør den sammen med spinaten i en skål. Tilsæt æg og rør rundt. Hak sesamfrø, solsikkefrø og mandler til mel og bland det sammen med de øvrige tørre ingredienser. Bland de tørre ingredienser sammen med spinatblandingen og lad dejen hvile i 5 minutter. Rør rundt i dejen før du former dejen til boller, som du placerer på en bageplade beklædt med bagepapir. Dyp eventuelt hænderne i koldt vand ind imellem. Bag bollerne i 25 minutter ved 175 grader.

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere