På tirsdag skal jeg afsted på studietur. Vi skal være i lufthavnen klokken 5.00 om morgenen, så regner med, at morgenmaden er noget jeg laver dagen før og så tager med ud i lufthavnen. Derfor bagte jeg i dag disse lækre melfrie spinatboller. De er simpelthen perfekte til madpakken – og hvis jeg smør en ekstra eller to, så har jeg jo også til frokost!

Melfrie spinatboller
7-8 boller

250 g hakket spinat, optøet
25 g smør
3 æg
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
3 dl mandler
2 spsk. loppefrøskaller
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt

Smelt smøren og rør den sammen med spinaten i en skål. Tilsæt æg og rør rundt. Hak sesamfrø, solsikkefrø og mandler til mel og bland det sammen med de øvrige tørre ingredienser. Bland de tørre ingredienser sammen med spinatblandingen og lad dejen hvile i 5 minutter. Rør rundt i dejen før du former dejen til boller, som du placerer på en bageplade beklædt med bagepapir. Dyp eventuelt hænderne i koldt vand ind imellem. Bag bollerne i 25 minutter ved 175 grader.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

  • S har jeg alts skudt koldsklsssonen i gang!  koldskl
  • Fejrer en helt nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave