På tirsdag skal jeg afsted på studietur. Vi skal være i lufthavnen klokken 5.00 om morgenen, så regner med, at morgenmaden er noget jeg laver dagen før og så tager med ud i lufthavnen. Derfor bagte jeg i dag disse lækre spinatboller uden mel. De er simpelthen perfekte til madpakken – og hvis jeg smør en ekstra eller to, så har jeg jo også til frokost!

Melfrie spinatboller
7-8 boller

250 g hakket spinat, optøet
25 g smør
3 æg
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkefrø
3 dl mandler
2 spsk. loppefrøskaller
2 tsk. bagepulver
1 tsk. salt

Smelt smøren og rør den sammen med spinaten i en skål. Tilsæt æg og rør rundt. Hak sesamfrø, solsikkefrø og mandler til mel og bland det sammen med de øvrige tørre ingredienser. Bland de tørre ingredienser sammen med spinatblandingen og lad dejen hvile i 5 minutter. Rør rundt i dejen før du former dejen til boller, som du placerer på en bageplade beklædt med bagepapir. Dyp eventuelt hænderne i koldt vand ind imellem. Bag bollerne i 25 minutter ved 175 grader.

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med