Morgenmadsomelet med kokos og banan

Denne omelet er en sikker vinder for mig hver gang. Jeg elsker kokos, jeg elsker banan og sammen med æg er det tre af de ting, jeg altid har i mit køkken. Derudover har jeg en sød tand af kaliber, og den bliver rigtig fint tilfredsstillet, når jeg starter min dag med denne morgenmadsomelet med kokos og banan. Følger du mig på Instagram, er det tydeligt, at jeg får denne til morgenmad rimelig tit. Faktisk udgør den også min aftensmad af og til – SÅ god af den!

Læs også: Æbleomelet

Morgenmadsomelet med kokos og banan

Morgenmadsomelet med kokos og banan
1 person

2-3 æg
2 tsk. kokossukker eller Sukrin Gold
1 tsk. loppefrøskaller
1/2 tsk. vaniljepulver
2 tsk. almindeligt kokosmel
Kokosolie til stegning
1 banan

Pisk æg sammen med de øvrige ingredienser og steg på panden som en omelet. Skær banen i skiver og fordel bananskiverne på halvdelen af omeletten og klap den sammen. Drys eventuelt med lidt kokos, blåbær eller andet lækkert for at give den prikken over i’et.

Morgenmadsomelet med kokos og banan

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage