Moderne kylling i karry med squashpasta-1

Jeg er ikke så glad for gammeldages kylling i karry. Jeg synes retten er for tung og smager for meget af karry, men moderne kylling i karry er jeg til gengæld helt vild med. Retten er dejlig spicy og egner sig derfor godt til en kold, blæsende og våd efterårsaften.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Kylling i karry med squashpasta
2 personer

300 g kyllingeinderfilet
1 løg
2 fed hvidløg
3 store tsk. rød karrypasta
2 tsk. gurkemeje
2 røde peberfrugter
1 dåse kokosmælk
2 tsk. æblecidereddike
Salt og peber
Kokosolie til stegning

1 squash

Hak løg og hvidløg fint og svits dem i kokosolien sammen med karrypasta og gurkemeje. Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem med løgene i 5 minutters tid. Rør rundt af og til. Skær imens peberfrugterne i strimler og put dem op i gryden. Hæld kokosmælken i og lad retten simre i 20 minutters tid. Tilsæt æbleeddike og smag til med salt og peber.

Imens retten simre laves squash pastaen. Riv/skær squashen i tynde strimler – jeg bruger en GEFU SPIRELLI SPAGETTI SLICER. Det er sådan en fin lille håndholdt sag. Spis squashpastaen rå eller svits den lige hurtigt på panden.

Inspirationen til opskriften kommer fra dygtige Vanløse Blues.

Moderne kylling i karry med squashpasta-3

  • Opskriften p denne kartoffelsalat med blomkl og urter udgav jeg
  • Forleden bagte jeg disse havregrynsboller og i dag er opskriften
  • Fajitas med kylling Find opskriften p lifebynandk fajitas tortillas
  • Sommermad Salat med vandmelon feta og mynte og grillede spyd
  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder