Moderne kylling i karry med squashpasta-1

Jeg er ikke så glad for gammeldages kylling i karry. Jeg synes retten er for tung og smager for meget af karry, men moderne kylling i karry er jeg til gengæld helt vild med. Retten er dejlig spicy og egner sig derfor godt til en kold, blæsende og våd efterårsaften.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Kylling i karry med squashpasta
2 personer

300 g kyllingeinderfilet
1 løg
2 fed hvidløg
3 store tsk. rød karrypasta
2 tsk. gurkemeje
2 røde peberfrugter
1 dåse kokosmælk
2 tsk. æblecidereddike
Salt og peber
Kokosolie til stegning

1 squash

Hak løg og hvidløg fint og svits dem i kokosolien sammen med karrypasta og gurkemeje. Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem med løgene i 5 minutters tid. Rør rundt af og til. Skær imens peberfrugterne i strimler og put dem op i gryden. Hæld kokosmælken i og lad retten simre i 20 minutters tid. Tilsæt æbleeddike og smag til med salt og peber.

Imens retten simre laves squash pastaen. Riv/skær squashen i tynde strimler – jeg bruger en GEFU SPIRELLI SPAGETTI SLICER. Det er sådan en fin lille håndholdt sag. Spis squashpastaen rå eller svits den lige hurtigt på panden.

Inspirationen til opskriften kommer fra dygtige Vanløse Blues.

Moderne kylling i karry med squashpasta-3

  • Grnklssalat med butternut squash og rugbrdscroutoner med rosmarin grnklssalat
  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men