Moderne kylling i karry med squashpasta

Jeg er ikke så glad for gammeldages kylling i karry. Jeg synes, at retten er for tung og smager for meget af karry, men denne moderne kylling i karry er jeg til gengæld helt vild med. Retten er dejlig spicy og egner sig derfor godt til en kold, blæsende og våd efterårsaften. Jeg spiste karryretten med squashspasta (=strimler af squash), men man kan selvfølgelig også sagtens servere helt almindelig pasta eller ris til.

Læs også: Kylling i cremet tomatsauce

Moderne kylling i karry med squashpasta

Moderne kylling i karry med squashpasta
2 personer

300 gram kyllingeinderfilet
1 løg
2 fed hvidløg
3 store tsk. rød karrypasta
2 tsk. gurkemeje
2 røde peberfrugter
1 dåse kokosmælk
2 tsk. æblecidereddike
Salt og peber
Kokosolie til stegning
1 squash

Hak løg og hvidløg fint og svits dem i kokosolien sammen med karrypasta og gurkemeje. Skær kyllingen i mindre stykker og steg dem med løgene i 5 minutters tid. Rør rundt af og til. Skær imens peberfrugterne i strimler og put dem op i gryden. Hæld kokosmælken i og lad retten simre i 20 minutters tid. Tilsæt æbleeddike og smag til med salt og peber.

Imens retten simrer laves squashpastaen. Riv/skær squashen i tynde strimler – jeg bruger en GEFU SPIRELLI SPAGETTI SLICER, der er sådan en fin lille håndholdt sag. Spis squashpastaen rå eller svits den lige hurtigt på panden inden servering.

Moderne kylling i karry med squashpasta