Kylling i cremet tomatsauce

Jeg er ved at læse til eksamen og derfor har der været lidt stille på bloggen på det seneste. Det er som om, at døgnet har fået lidt mindre timer end det plejer? Men eksamenstress eller ej, så skal man jo have lidt at leve af, så i dag tog jeg mig tid til at gå en tur i køkkenet og fik lavet en portion af denne kylling i cremet tomatsauce. Selve saucen er blot en simpel tomatsauce, men når man lige før servering rører lidt mascarpone i, så bliver retten både ekstra cremet og ekstra lækker. Jeg synes ris passer bedst til en gryderet som denne, men man kan selvfølgelig også sagtens servere den med pasta.

Læs også: Moderne kylling i karry med squashpasta

Kylling i cremet tomatsauce

Kylling i cremet tomatsauce
2 personer

300 gram kyllingekød – fx kyllingebryster eller kyllingeinderfilet
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 rød chili
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré (140 gram)
1/2 spsk. oregano
1/2 spsk. timian
1/2 spsk. rosmarin
1/2 spsk. kokossukker (brun farin eller rørsukker kan også bruges)
125 gram mascarpone
Salt og peber
Smør eller olie til stegning

Hak løg og hvidløg fint. Fjern stenene fra chilien og hak også denne fint. Steg løg, hvidløg og chili i fedtstoffet til løgene er klare. Skær kyllingekødet i tern og brun det sammen med løgene. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpuréen. Tilsæt krydderier og kokossukker og lad retten simre i 10-20 minutters tid. Inden servering røres mascarponen i og der smages til med salt og peber.

Kylling i cremet tomatsauce

 • WEEKEND! Hvor er det tiltrngt Vi skyder weekenden i gang
 • Jeg er hjemme med en lille syg mus i dag
 • Det er srme blevet efterr Jeg overvejer kraftigt at skifte
 • Sprde bnnefritter Vi skulle have haft en lkker pastaret med
 • Sidste uge stod i sygdommens tegn Frst Mille s Magnus
 • I morgen er det fredag og s er der kun
 • Fredagsburger Helt simpel og helt perfekt  burger
 • Biksemad Nr lillefisen bliver ringet syg hjem fra dagplejen