Jeg er ved at læse til eksamen og derfor har der været lidt stille på bloggen på det seneste. Det er som om at døgnet har fået lidt mindre timer end det plejer? Eksamensstress eller ej, så skal man jo have mad. I dag tog jeg mig tid til at gå en tur i køkkenet og det kom der denne skønne gryderet ud af. En simpel tomatsauce, der er pimpet op med en omgang mascarpone, der gør saucen ekstra cremet og ekstra lækker.

Kylling i cremet tomatsauce
2 personer

300 gram kyllingekød – fx kyllingebryster eller kyllingeinderfilt
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 rød chili
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré (140 gram)
1/2 spsk. basilikum
1/2 spsk. timian
1/2 spsk. rosmarin
1/2 spsk. kokossukker
125 gram mascarpone
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Hak løg og hvidløg fint. Fjern stenene fra chilien og hak også denne fint. Steg løg, hvidløg og chili i kokosolien til løgene er klare. Skær kyllingebrysterne i tern og brun dem sammen med løgene. Tilsæt de hakkede tomater og tomatpuréen. Tilsæt krydderier og kokossukker og lad retten simre i 10-20 minutters tid. Inden servering røres mascarponen i og der smages til med salt og peber. Jeg serverede retten med blomkålsris, men almindelige ris eller pasta kan også sagtens bruges.

Kylling i cremet tomatsauce

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken