Jeg elsker romkugler fra bageren. Sådan en stor rund kugle og allerhelst rullet i mangefarvet krymmel. Desværre indeholder sådan en bombe lidt for meget sukker, så jeg må nøjes med at kigge savlende på dem igennem bagervinduet. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Dadelkugler
12 mellemstore kugler

100 gram mandler
16 friske dadler (uden sten)
4 tsk. romessens
1 tsk. mandelessens
3 spsk. kakaopulver
½ tsk. vaniljepulver

Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. Opbevares i køleskabet – hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip