Dadelkugler

Jeg elsker romkugler fra bageren. De der helt store, runde og tunge kugler, der er rullet i mangefarvet krymmel. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint. De består primært af dadler og mandler og kan vel nærmest kategoriseres som sundere søde sager.

Læs også: Banankage

Dadelkugler

Dadelkugler

30 stk.
Ingredienser
  • 100 gram mandler
  • 16 friske dadler uden sten
  • 2 tsk. romessens
  • 1 tsk. mandelessens
  • 3 spsk. kakaopulver
  • ½ tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde
  • Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. 
  • Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. 
  • Opbevares i køleskabet - hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

Dadelkugler

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at