Dadelkugler

Jeg elsker romkugler fra bageren. De der helt store, runde og tunge kugler, der er rullet i mangefarvet krymmel. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint. De består primært af dadler og mandler og kan vel nærmest kategoriseres som sundere søde sager.

Læs også: Banankage

Dadelkugler

Dadelkugler
30 små dadelkugler

100 gram mandler
16 friske dadler (uden sten)
2 tsk. romessens
1 tsk. mandelessens
3 spsk. kakaopulver
½ tsk. vaniljepulver

Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. Opbevares i køleskabet – hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

Dadelkugler

  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og
  • Lykken er nr der er rester til frokost Indisk chicken