Dadelkugler

Jeg elsker romkugler fra bageren. De der helt store, runde og tunge kugler, der er rullet i mangefarvet krymmel. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint. De består primært af dadler og mandler og kan vel nærmest kategoriseres som sundere søde sager.

Læs også: Banankage

Dadelkugler

Dadelkugler
30 små dadelkugler

100 gram mandler
16 friske dadler (uden sten)
2 tsk. romessens
1 tsk. mandelessens
3 spsk. kakaopulver
½ tsk. vaniljepulver

Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. Opbevares i køleskabet – hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

Dadelkugler

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige