Dadelkugler

Jeg elsker romkugler fra bageren. De der helt store, runde og tunge kugler, der er rullet i mangefarvet krymmel. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint. De består primært af dadler og mandler og kan vel nærmest kategoriseres som sundere søde sager.

Læs også: Banankage

Dadelkugler

Dadelkugler

30 stk.
Ingredienser
  • 100 gram mandler
  • 16 friske dadler uden sten
  • 2 tsk. romessens
  • 1 tsk. mandelessens
  • 3 spsk. kakaopulver
  • ½ tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde
  • Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. 
  • Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. 
  • Opbevares i køleskabet - hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

Dadelkugler

  • Hvis du endnu ikke ved hvad du skal have til
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med