Jeg elsker romkugler fra bageren. Sådan en stor rund kugle og allerhelst rullet i mangefarvet krymmel. Desværre indeholder sådan en bombe lidt for meget sukker, så jeg må nøjes med at kigge savlende på dem igennem bagervinduet. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Dadelkugler
12 mellemstore kugler

100 gram mandler
16 friske dadler (uden sten)
4 tsk. romessens
1 tsk. mandelessens
3 spsk. kakaopulver
½ tsk. vaniljepulver

Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. Opbevares i køleskabet – hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag