Dadelkugler

Jeg elsker romkugler fra bageren. De der helt store, runde og tunge kugler, der er rullet i mangefarvet krymmel. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint. De består primært af dadler og mandler og kan vel nærmest kategoriseres som sundere søde sager.

Læs også: Banankage

Dadelkugler

Dadelkugler

30 stk.
Ingredienser
  • 100 gram mandler
  • 16 friske dadler uden sten
  • 2 tsk. romessens
  • 1 tsk. mandelessens
  • 3 spsk. kakaopulver
  • ½ tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde
  • Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. 
  • Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. 
  • Opbevares i køleskabet - hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

Dadelkugler

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere