Dadelkugler

Jeg elsker romkugler fra bageren. De der helt store, runde og tunge kugler, der er rullet i mangefarvet krymmel. Disse dadelkugler er næsten lige så gode – de stiller ihvertfald min romkugle-sult ganske fint. De består primært af dadler og mandler og kan vel nærmest kategoriseres som sundere søde sager.

Læs også: Banankage

Dadelkugler

Dadelkugler
30 små dadelkugler

100 gram mandler
16 friske dadler (uden sten)
2 tsk. romessens
1 tsk. mandelessens
3 spsk. kakaopulver
½ tsk. vaniljepulver

Put alle ingredienserne i en foodprocessor og blend til du har en ensartet masse. Rul massen til små kugler og tril kuglerne i kokosmel. Opbevares i køleskabet – hvis der altså er nogen tilbage efter 10 minutter.

Dadelkugler

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt