Banankage

Jeg skal til eksamen i morgen. . . Tre timers skriftlig eksamen! – det kræver snacks. Derfor bagte jeg hertil aften denne banankage. Jeg tror, at det er min yndlings sukker- og melfrie kage og det er altid den jeg laver, når inspirationen mangler. Det er en sikker vinder hver gang.

Læs også: Super nemme bananmuffins

Banankage

3 bananer
1 dl kokosmælk
4 æg
100 gram smør
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
3 spsk. loppefrøskaller
2 dl kokosmel
100 gram mørk chokolade

Blend bananer, kokosmælk og æg til en ensartet masse. Smelt smørret og blend det sammen med bananmassen. Tilsæt kanel, kardemomme, vaniljepulver, loppefrøskaller og kokosmel og blend igen. Hak den mørke chokolade og vend chokoladestykkerne i dejen. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag i 30 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle af på en bagerist.

Banankage

  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere
  • Det er landet en ny opskrift p bloggen i dag
  • Weekend! Og M har srget for lidt sdt til eftermiddagshyggen