Banankage

Jeg skal til eksamen i morgen. . . Tre timers skriftlig eksamen! – det kræver snacks. Derfor bagte jeg hertil aften denne banankage. Jeg tror, at det er min yndlings sukker- og melfrie kage og det er altid den jeg laver, når inspirationen mangler. Det er en sikker vinder hver gang.

Læs også: Super nemme bananmuffins

Banankage

3 bananer
1 dl kokosmælk
4 æg
100 gram smør
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
3 spsk. loppefrøskaller
2 dl kokosmel
100 gram mørk chokolade

Blend bananer, kokosmælk og æg til en ensartet masse. Smelt smørret og blend det sammen med bananmassen. Tilsæt kanel, kardemomme, vaniljepulver, loppefrøskaller og kokosmel og blend igen. Hak den mørke chokolade og vend chokoladestykkerne i dejen. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag i 30 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle af på en bagerist.

Banankage

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip