Banankage

Jeg skal til eksamen i morgen. . . Tre timers skriftlig eksamen! – det kræver snacks. Derfor bagte jeg hertil aften denne banankage. Jeg tror, at det er min yndlings sukker- og melfrie kage og det er altid den jeg laver, når inspirationen mangler. Det er en sikker vinder hver gang.

Læs også: Super nemme bananmuffins

Banankage

3 bananer
1 dl kokosmælk
4 æg
100 gram smør
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
3 spsk. loppefrøskaller
2 dl kokosmel
100 gram mørk chokolade

Blend bananer, kokosmælk og æg til en ensartet masse. Smelt smørret og blend det sammen med bananmassen. Tilsæt kanel, kardemomme, vaniljepulver, loppefrøskaller og kokosmel og blend igen. Hak den mørke chokolade og vend chokoladestykkerne i dejen. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag i 30 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle af på en bagerist.

Banankage

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller