Banankage

Jeg skal til eksamen i morgen. . . Tre timers skriftlig eksamen! – det kræver snacks. Derfor bagte jeg hertil aften denne banankage. Jeg tror, at det er min yndlings sukker- og melfrie kage og det er altid den jeg laver, når inspirationen mangler. Det er en sikker vinder hver gang.

Læs også: Super nemme bananmuffins

Banankage

3 bananer
1 dl kokosmælk
4 æg
100 gram smør
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
3 spsk. loppefrøskaller
2 dl kokosmel
100 gram mørk chokolade

Blend bananer, kokosmælk og æg til en ensartet masse. Smelt smørret og blend det sammen med bananmassen. Tilsæt kanel, kardemomme, vaniljepulver, loppefrøskaller og kokosmel og blend igen. Hak den mørke chokolade og vend chokoladestykkerne i dejen. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag i 30 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle af på en bagerist.

Banankage

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage