Banankage

Jeg skal til eksamen i morgen. . . Tre timers skriftlig eksamen! – det kræver snacks. Derfor bagte jeg hertil aften denne banankage. Jeg tror, at det er min yndlings sukker- og melfrie kage og det er altid den jeg laver, når inspirationen mangler. Det er en sikker vinder hver gang.

Læs også: Super nemme bananmuffins

Banankage

3 bananer
1 dl kokosmælk
4 æg
100 gram smør
1 spsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 tsk. vaniljepulver
3 spsk. loppefrøskaller
2 dl kokosmel
100 gram mørk chokolade

Blend bananer, kokosmælk og æg til en ensartet masse. Smelt smørret og blend det sammen med bananmassen. Tilsæt kanel, kardemomme, vaniljepulver, loppefrøskaller og kokosmel og blend igen. Hak den mørke chokolade og vend chokoladestykkerne i dejen. Kom dejen i en sandkageform beklædt med bagepapir og bag i 30 minutter ved 200 grader. Lad kagen køle af på en bagerist.

Banankage

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag