Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Jeg kan bedst lide salater med få ingredienser, en lækker dressing og masser af topping – og det kommer vist også til udtryk i dette tilfælde. Denne spidskålssalat med gulerod og abrikos er super simpel, men ristede græskarkerner og kokosflager gør den helt speciel og ekstra lækker.

Læs også: Opskrift på den klassiske broccolisalat

Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Opskrift på spidskålssalat med gulerod og abrikos

Spidskålssalat med gulerod og abrikos

2 personer
Ingredienser
  • 200 gram spidskål
  • 3 store gulerødder
  • 70 gram soltørrede abrikoser
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl kokosflager
Dressing
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 drys vaniljepulver kan undlades
  • 1 drys salt
Fremgangsmåde
  • Rist græskarkernerne og kokosflagerne på en tør pande og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  • Snit spidskålen fint, riv gulerødderne groft og skær abrikoserne ud i tern.
  • Bland spidskål, gulerødder og abrikoser.
  • Rør ingredienserne til dressingen godt sammen og bland dressingen sammen med grøntsagerne.
  • Top salaten med kokosflager og græskarkerner lige før servering.
Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.