Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Jeg kan bedst lide salater med få ingredienser, en lækker dressing og masser af topping – og det kommer vist også til udtryk i dette tilfælde. Denne spidskålssalat med gulerod og abrikos er super simpel, men ristede græskarkerner og kokosflager gør den helt speciel og ekstra lækker.

Læs også: Opskrift på den klassiske broccolisalat

Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Opskrift på spidskålssalat med gulerod og abrikos

Spidskålssalat med gulerod og abrikos

2 personer
Ingredienser
  • 200 gram spidskål
  • 3 store gulerødder
  • 70 gram soltørrede abrikoser
  • 1 dl græskarkerner
  • 1 dl kokosflager
Dressing
  • 1 spsk. balsamico
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 drys vaniljepulver kan undlades
  • 1 drys salt
Fremgangsmåde
  • Rist græskarkernerne og kokosflagerne på en tør pande og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
  • Snit spidskålen fint, riv gulerødderne groft og skær abrikoserne ud i tern.
  • Bland spidskål, gulerødder og abrikoser.
  • Rør ingredienserne til dressingen godt sammen og bland dressingen sammen med grøntsagerne.
  • Top salaten med kokosflager og græskarkerner lige før servering.
Spidskålssalat med gulerod og abrikos

Instagram og Facebook

Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.

No images found!
Try some other hashtag or username