
Spidskålssalat med gulerod og abrikos
Jeg kan bedst lide salater med få ingredienser, en lækker dressing og masser af topping – og det kommer vist også til udtryk i dette tilfælde. Denne spidskålssalat med gulerod og abrikos er super simpel, men ristede græskarkerner og kokosflager gør den helt speciel og ekstra lækker.
Læs også: Opskrift på den klassiske broccolisalat

Opskrift på spidskålssalat med gulerod og abrikos
Spidskålssalat med gulerod og abrikos
Ingredienser
- 200 gram spidskål
- 3 store gulerødder
- 70 gram soltørrede abrikoser
- 1 dl græskarkerner
- 1 dl kokosflager
Dressing
- 1 spsk. balsamico
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 1 drys vaniljepulver kan undlades
- 1 drys salt
Fremgangsmåde
- Rist græskarkernerne og kokosflagerne på en tør pande og lad dem køle af på et stykke køkkenrulle.
- Snit spidskålen fint, riv gulerødderne groft og skær abrikoserne ud i tern.
- Bland spidskål, gulerødder og abrikoser.
- Rør ingredienserne til dressingen godt sammen og bland dressingen sammen med grøntsagerne.
- Top salaten med kokosflager og græskarkerner lige før servering.

Instagram og Facebook
Følg mig gerne på Instagram (@lifebynan), hvor jeg dagligt deler hverdagsglimt og madinspiration. Jeg har også en Facebookside (LifeByNan), hvor jeg altid smider et link op til nye blogindlæg.