Jeg elsker morgenmad og jeg elsker morgenmad endnu mere, når det tager mindre end 5 minutter fra jeg går ud i køkkenet til morgenmaden nydes i stuen. Til det formål er disse muffins perfekte. Lav dem aftenen før og put dem i køleskabet. Næste morgen giver du dem 1 minut i mikroovnen og vupti, morgenmad på under 5 minutter. Jeg spiser altid lidt grønt til i form af for eksempel en avocado og en halv peberfrugt, men det er jo bare mig – og så er de altså også lækre som en lille snack til madpakken.

Æggemuffins med ost og skinke
10 stykker

1 pakke kost hamburgerryg
100 gram revet ost (jeg brugte emmentaler)
1 lille rød peberfrugt
6 æg
Salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader. Brug muffinforme af silikone og læg et stykke hamburgerryg i hver form så hamburgerryggen fungerer som en skål. Læg en lille portion revet ost i hver form. Skær den røde peberfrugt i småt tern og fordel også ternene i muffinsformene. Pisk æg med salt og peber i en skål og fordel æggemassen i hamburgerryg-skålene. Bag æggemuffinsene i ovnen i 20-25 minutter til æggemassen er fast.

No images found!
Try some other hashtag or username