Jordbærkompot

Denne jordbærkompot er virkelig nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det meste som topping til mine pandekager eller på min græske yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Jordbærkompot

Jordbærkompot
Et lille syltetøjsglas

200 gram jordbær (jeg brugte frosne)
1 spsk. sukrin (mere hvis du vil have en sødere version – almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges)
Et drys vaniljepulver
3 spsk. vand

Put alle ingredienserne i en gryde og kog op. Skru ned og lade den simre ved lav varme i 10-15 minutter. Rør i den af og til. Blend til en lækker jordbærkompot (jeg brugte min stavblender) og lad den køle af før du putter den i et lille syltetøjsglas og i køleskabet.

Jordbærkompot

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt