Jordbærkompot og pandekager

Nem jordbærkompot

Denne jordbærkompot er virkelig nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det meste som topping til mine pandekager eller på min græske yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Jordbærkompot og pandekager-5

Find den nemme opskrift på jordbærkompot her:

Jordbærkompot

1 lille syltetøjsglas
Ingredienser
  • 200 gram jordbær jeg brugte frosne
  • 1 spsk. sukrin mere hvis du vil have en sødere version – almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges
  • Et drys vaniljepulver
  • 3 spsk. vand
Fremgangsmåde
  • Put alle ingredienserne i en gryde og kog op. 
  • Skru ned og lade den simre ved lav varme i 10-15 minutter. Rør i den af og til. 
  • Blend til en lækker jordbærkompot (jeg brugte min stavblender) og lad den køle af før du putter den i et lille syltetøjsglas og i køleskabet.
Jordbærkompot og pandekager-8
  • Vegetarisk indisk korma  bagt pasta med kylling og bacon
  • Denne uge har for mit vedkommende vret lidt for travl
  • Er du til gammeldags fastelavnsboller eller til vandbakkelser med fyld?
  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i