Jordbærkompot

Denne jordbærkompot er SÅ nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det som topping til mine pandekager eller på min græske yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Jordbærkompot

Jordbærkompot
Et lille syltetøjsglas

200 gram jordbær (jeg brugte frosne)
1 spsk. sukrin (mere hvis du vil have en sødere version – almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges)
Et drys vaniljepulver
3 spsk. vand

Put alle ingredienserne i en gryde og kog op. Skru ned og lade den simre ved lav varme i 10-15 minutter. Rør i den af og til. Blend til en lækker jordbærkompot (jeg brugte min stavblender) og lad den køle af før du putter den i et lille syltetøjsglas og i køleskabet.

Jordbærkompot

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr