Jordbærkompot og pandekager

Nem jordbærkompot

Denne jordbærkompot er virkelig nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det meste som topping til mine pandekager eller på min græske yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Jordbærkompot og pandekager-5

Find den nemme opskrift på jordbærkompot her:

Jordbærkompot

1 lille syltetøjsglas
Ingredienser
  • 200 gram jordbær jeg brugte frosne
  • 1 spsk. sukrin mere hvis du vil have en sødere version – almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges
  • Et drys vaniljepulver
  • 3 spsk. vand
Fremgangsmåde
  • Put alle ingredienserne i en gryde og kog op. 
  • Skru ned og lade den simre ved lav varme i 10-15 minutter. Rør i den af og til. 
  • Blend til en lækker jordbærkompot (jeg brugte min stavblender) og lad den køle af før du putter den i et lille syltetøjsglas og i køleskabet.
Jordbærkompot og pandekager-8
  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage