Jordbærkompot

Denne jordbærkompot er SÅ nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det som topping til mine pandekager eller på min græske yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Jordbærkompot

Jordbærkompot
Et lille syltetøjsglas

200 gram jordbær (jeg brugte frosne)
1 spsk. sukrin (mere hvis du vil have en sødere version – almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges)
Et drys vaniljepulver
3 spsk. vand

Put alle ingredienserne i en gryde og kog op. Skru ned og lade den simre ved lav varme i 10-15 minutter. Rør i den af og til. Blend til en lækker jordbærkompot (jeg brugte min stavblender) og lad den køle af før du putter den i et lille syltetøjsglas og i køleskabet.

Jordbærkompot

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag