Jordbærkompot

Denne jordbærkompot er SÅ nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det som topping til mine pandekager eller på min græske yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Jordbærkompot

Jordbærkompot
Et lille syltetøjsglas

200 gram jordbær (jeg brugte frosne)
1 spsk. sukrin (mere hvis du vil have en sødere version – almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges)
Et drys vaniljepulver
3 spsk. vand

Put alle ingredienserne i en gryde og kog op. Skru ned og lade den simre ved lav varme i 10-15 minutter. Rør i den af og til. Blend til en lækker jordbærkompot (jeg brugte min stavblender) og lad den køle af før du putter den i et lille syltetøjsglas og i køleskabet.

Jordbærkompot

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller