Jordbærkompot

Denne jordbærkompot er SÅ nem at lave og så kan den simpelthen bruges til alt. Jeg bruger den for det som topping til mine pandekager eller på min græske yoghurt, men den smager også fantastisk som syltetøj på en friskbagt bolle.

Læs også: Bananpandekager – de helt klassiske

Jordbærkompot

Jordbærkompot
Et lille syltetøjsglas

200 gram jordbær (jeg brugte frosne)
1 spsk. sukrin (mere hvis du vil have en sødere version – almindeligt hvidt sukker kan også sagtens bruges)
Et drys vaniljepulver
3 spsk. vand

Put alle ingredienserne i en gryde og kog op. Skru ned og lade den simre ved lav varme i 10-15 minutter. Rør i den af og til. Blend til en lækker jordbærkompot (jeg brugte min stavblender) og lad den køle af før du putter den i et lille syltetøjsglas og i køleskabet.

Jordbærkompot

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip