Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

Denne lækre grønkålssalat med gulerod og edamamebønner er en skøn efterårssalat. Den er sprød og lækker og toppet med ristede mandler, der giver salaten lidt bid.

Læs også: Frokostsalat med grønkål og feta

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner
2 portioner

2-3 håndfulde grønkål
1 gulerod
1/2 rød peberfrugt
100 g edamamebønner
2 forårsløg
En håndfuld mandler
Lidt olivenolie og æbleeddike

Hak grønkålen groft og kom den i en skål. Hæld lidt olivenolie og æblecidereddike over og ”ælt” grønkålen med hænderne så olien og eddiken bliver godt fordelt. Skræl guleroden og skær den i tynde strimler. Skær også peberfrugten i strimler og forårsløgene i ringe. Bland gulerod, forårsløg og peberfrugt sammen med edamammebønner og grønkål. Rist mandlerne på en tør pande til de har fået lidt farve, hal dem groft og drys dem over salaten lige inden servering.

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

  • Godmorgen og gldelig 1 december Kalenderlyset er tndt morgenbollerne er
  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt