Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner
2 portioner

2 håndfulde grønkål
1 gulerod
1 rød peberfrugt
100 g edamamebønner
2 forårsløg
En håndfuld tranebær
Lidt olivenolie og æbleeddike

Hak grønkålen groft og kom den i en stor skål. Hæld lidt olivenolie og æblecidereddike over og ”ælt” grønkålen med hænderne så olien og eddiken bliver godt fordelt. Skræl guleroden og skær dem i tynde strimler. Skær forårsløgene og peberfrugten i skiver og tilsæt gulerod, forårsløg og peberfrugt sammen med edamammebønnerne og tranebærrene til grønkålen.

Inspiration // Vanløse Blues

  • Tiden skal udnyttes nr baby sover I gr blev det
  • Jeg kunne serist leve af koldskl koldskl
  • I dag bagte jeg disse chokolademuffins s jeg har lidt
  • Sdan en lille strrelse krver utrolig meget udstyr P bloggen
  • Jeg har s lidt grnne fingre at selv mine kaktusser
  • Jordbrssonen er over os og der er virkelig mange der
  • Her har vi fet hjemmelavet pizza til aftensmad Hvad har
  • Nemt med nemt p Koteletter med brun farin hvidlg og