Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

Denne lækre grønkålssalat med gulerod og edamamebønner er en skøn efterårssalat. Den er sprød og lækker og toppet med ristede mandler, der giver salaten lidt bid.

Læs også: Frokostsalat med grønkål og feta

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner
2 portioner

2-3 håndfulde grønkål
1 gulerod
1/2 rød peberfrugt
100 g edamamebønner
2 forårsløg
En håndfuld mandler
Lidt olivenolie og æbleeddike

Hak grønkålen groft og kom den i en skål. Hæld lidt olivenolie og æblecidereddike over og ”ælt” grønkålen med hænderne så olien og eddiken bliver godt fordelt. Skræl guleroden og skær den i tynde strimler. Skær også peberfrugten i strimler og forårsløgene i ringe. Bland gulerod, forårsløg og peberfrugt sammen med edamammebønner og grønkål. Rist mandlerne på en tør pande til de har fået lidt farve, hal dem groft og drys dem over salaten lige inden servering.

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

  • Simpelt men godt Herhjemme glder vi os efterhnden til weekend
  • Instagrambugner af perfekt bagvrk Smukke hjemmebagte rundstykker brd med en
  • Det bedste ved pizza om lrdagen er pizza til frokost
  • Biksemad var hvad det kunne blive til i dag
  • Om lidt skal vi fejre fdselsdag for Magnus med denne
  • Fdselsdagsgsterne er smuttet lillefisen er puttet og oprydningen er slut
  • Den sidste mneds tid har min opskrift p ggemuffins med
  • Lysten til kanelsnegle har vret helt vild de sidste dage