Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

Denne lækre grønkålssalat med gulerod og edamamebønner er en skøn efterårssalat. Den er sprød og lækker og toppet med ristede mandler, der giver salaten lidt bid.

Læs også: Frokostsalat med grønkål og feta

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner
2 portioner

2-3 håndfulde grønkål
1 gulerod
1/2 rød peberfrugt
100 g edamamebønner
2 forårsløg
En håndfuld mandler
Lidt olivenolie og æbleeddike

Hak grønkålen groft og kom den i en skål. Hæld lidt olivenolie og æblecidereddike over og ”ælt” grønkålen med hænderne så olien og eddiken bliver godt fordelt. Skræl guleroden og skær den i tynde strimler. Skær også peberfrugten i strimler og forårsløgene i ringe. Bland gulerod, forårsløg og peberfrugt sammen med edamammebønner og grønkål. Rist mandlerne på en tør pande til de har fået lidt farve, hal dem groft og drys dem over salaten lige inden servering.

Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner

  • Mille er stadigvk ikke helt p toppen s jeg har
  • Jeg har helt glemt at dele at jeg i morges
  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at