Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner
2 portioner

2 håndfulde grønkål
1 gulerod
1 rød peberfrugt
100 g edamamebønner
2 forårsløg
En håndfuld tranebær
Lidt olivenolie og æbleeddike

Hak grønkålen groft og kom den i en stor skål. Hæld lidt olivenolie og æblecidereddike over og ”ælt” grønkålen med hænderne så olien og eddiken bliver godt fordelt. Skræl guleroden og skær dem i tynde strimler. Skær forårsløgene og peberfrugten i skiver og tilsæt gulerod, forårsløg og peberfrugt sammen med edamammebønnerne og tranebærrene til grønkålen.

Inspiration // Vanløse Blues

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag