Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner
2 portioner

2 håndfulde grønkål
1 gulerod
1 rød peberfrugt
100 g edamamebønner
2 forårsløg
En håndfuld tranebær
Lidt olivenolie og æbleeddike

Hak grønkålen groft og kom den i en stor skål. Hæld lidt olivenolie og æblecidereddike over og ”ælt” grønkålen med hænderne så olien og eddiken bliver godt fordelt. Skræl guleroden og skær dem i tynde strimler. Skær forårsløgene og peberfrugten i skiver og tilsæt gulerod, forårsløg og peberfrugt sammen med edamammebønnerne og tranebærrene til grønkålen.

Inspiration // Vanløse Blues

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige