Grønkålssalat med gulerod og edamamebønner
2 portioner

2 håndfulde grønkål
1 gulerod
1 rød peberfrugt
100 g edamamebønner
2 forårsløg
En håndfuld tranebær
Lidt olivenolie og æbleeddike

Hak grønkålen groft og kom den i en stor skål. Hæld lidt olivenolie og æblecidereddike over og ”ælt” grønkålen med hænderne så olien og eddiken bliver godt fordelt. Skræl guleroden og skær dem i tynde strimler. Skær forårsløgene og peberfrugten i skiver og tilsæt gulerod, forårsløg og peberfrugt sammen med edamammebønnerne og tranebærrene til grønkålen.

Inspiration // Vanløse Blues

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip