Det er sgu ikke så nemt og lige til som jeg havde regnet med. Altså det der med at være blogger. Hvordan skal bloggen se ud? Hvordan skal jeg skrive? Hvor meget skal jeg skrive? Hvor meget skal jeg dele? – Ingen af disse spørgsmål kan jeg svare på endnu. Er der en ting jeg har lært den sidste måneds tid er det, at ting tager tid – især det at få en blog op og køre. Det tager meget lang tid! Jeg kender ingen bloggere personligt og har ingen at spørge til råds. Men jeg ved jeg kan! Jeg skal bare give det tid.

Den vigtigste ting jeg har skulle gøre op med mig selv indtil nu var, om jeg ville blogge, hvis ingen læste med. Og svaret er JA. For på den måned der er gået, er jeg blevet afhængig – afhængig af at skrive, tage billeder og suset man får, når man udgiver et indlæg. Bum – nu er det ude på det store net – og alle kan se det.

Det med, at alle kan se det, fører mig videre til det næste. Jeg har endnu ikke fortalt andre end min kæreste, at jeg har oprettet denne blog. Lidt mærkeligt ikke? Men det er jeg simpelthen ikke parat til. Grunden er nok, at jeg endnu ikke selv er tilfreds med hvordan det hele tager sig ud. Bloggen skal ikke se helt sådan ud og indlæggene heller ikke. Men igen – ting tager tid.

Det blev en lang tankestrøm på denne torsdag aften. Til sidst vil jeg bare lige takke jer, der læser med allerede. Jeg håber I vil følge bloggens – og min egen – udvikling, efterhånden som jeg (forhåbentlig) får styr på dette blogger-univers. God aften!

P.S. Jeg er også på instagram – lige HER

  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag
  • Startede morgenen med en grd til at varme mig phellip
  • Sndag starter langsomt
  • Efterr S lnge det ikke regner og blser er dennehellip
  • Menuen herhjemme stod i dag p kylling vendt i ghellip
  • Ville give alt for en hjemmelavet pizza til aftensmad ihellip
  • Bagt pasta med kylling og bacon er en favorit herhjemmehellip