Æggemuffins med skinke og ost

Nemme æggemuffins med skinke og ost

Æggemuffins er en omelet i muffinstørrelse og her får du opskriften på min version med skinke og ost. Jeg spiser oftest mine æggemuffins lune til morgenmad, men de kan også sagtens spises kolde. De fungerer også fint som en lille snack til madpakken. Har du ikke tid til at stå og kokkere om morgenen, kan du sagtens lave dem aftenen før og så blot lune dem inden servering. De holder fint et par dage i en bøtte i køleskabet. Skal du have gæster til brunch, så er de et rigtig fint alternativ til klassikeren røræg, bacon og pølser. Du kan eventuelt finde mere inspiration til brunchbordet her.

Læs også: Opskrift på bananpandekager med havregryn

Sådan laver du æggemuffins med skinke og ost

Det er nemt at lave æggemuffins! Først pisker du æg med lidt mælk, salt og peber og kommer så hvad end du nu har lyst til af fyld ned i æggemassen. Her har jeg valgt at lave æggemuffins med skinke, ost og peberfrugt, men for eksempel bacon, spinat, pølser, forårsløg eller cherrytomater smager også super godt i. Prøv for eksempel også disse broccolimuffins eller disse æggemuffins med pølser og spinat. Det handler om at lave præcis den kombination, der hitter hjemme hos dig. Når du har kommet de ting i æggemassen, som du har lyst til, fordeler du æggemassen i muffinforme af silikone og bager dem i ovnen til æggemassen er fast. Super nemt og super lækkert. Du finder en mere detaljeret opskrift nedenfor.

Læs også: Sådan laver du nemt pocherede æg

Æggemuffins med skinke og ost

Opskrift på æggemuffins med skinke og ost

Æggemuffins med skinke og ost

10 stk.
Ingredienser
 • 6 æg
 • 1/2 dl mælk
 • 100 gram skinkestrimler
 • 50 gram revet ost jeg brugte cheddar
 • 1/2 rød peberfrugt
 • Salt og peber
Fremgangsmåde
 • Tænd ovnen på 200 grader.
 • Pisk æggene godt sammen og tilsæt mælk, salt og peber.
 • Skær peberfrugten i tern.
 • Kom skinke, revet ost og peberfrugt i æggemassen og fordel æggemassen i muffinforme af silikone.
 • Bag æggemuffinsene i 20-25 minutter til æggemassen er fast.
Æggemuffins med skinke og ost
No images found!
Try some other hashtag or username