Æggemuffins med ost og skinke

Opskrift på æggemuffins til morgenmad eller frokost

Æggemuffins er en omelet i muffinstørrelse og her får du opskriften på min version med ost og skinke. Jeg spiser oftest mine æggemuffins lune til morgenmad, men de kan også sagtens spises kolde. De fungerer også fint som en lille snack til madpakken. Har du ikke tid til at stå og kokkere om morgenen, kan du sagtens lave dem aftenen før og så blot lune dem inden servering. Skal du have gæster til brunch, så er de et rigtig fint alternativ til klassikeren røræg, bacon og pølser. Du kan eventuelt finde mere inspiration til brunchbordet her.

Det er nemt at lave æggemuffins. Først pisker du æg med lidt mælk, salt og peber og kommer så hvad end du nu har lyst til af fyld ned i æggemassen. Her har jeg valgt at lave æggemuffins med ost, skinke og peberfrugt, men for eksempel bacon, spinat, pølser, forårsløg eller cherrytomater smager også super godt i. Det handler om at lave præcis den kombination, der hitter hjemme hos dig. Når du har kommet de ting i æggemassen, som du har lyst til, fordeler du æggemassen i muffinforme af silikone og bager dem i ovnen til æggemassen er fast. Super nemt og super lækkert.

Læs også: Sådan laver du nemt pocherede æg

Æggemuffins med ost og skinke

Find den nemme opskrift på æggemuffins med ost og skinke her:

Æggemuffins med ost og skinke

10 stk.
Ingredienser
 • 6 æg
 • 1/2 dl mælk
 • 100 gram skinkestrimler
 • 50 gram revet ost jeg brugte cheddar
 • 1/2 rød peberfrugt
 • Salt og peber
Fremgangsmåde
 • Tænd ovnen på 200 grader.
 • Pisk æggene godt sammen og tilsæt mælk, salt og peber.
 • Skær peberfrugten i tern.
 • Kom skinkestrimler, revet ost og peberfrugt i æggemassen og fordel æggemassen i muffinforme af silikone.
 • Bag æggemuffinsene i 20-25 minutter til æggemassen er fast.
Æggemuffins med ost og skinke