Thousand Island dressing

Vi kan vist godt blive enige som, at alle salater har brug for en god dressing, ikke? For mig er en god olie-eddike-dressing oftest mere end tilfredsstillende, mens der andre gange altså skal en fuldfed creme fraiche, hvidløgs eller Thousand Island dressing til. De dressinger, man kan købe på flaske, er desværre ofte fyldt med sukker, så jeg er begyndt at lave mine egne. Det er hverken indviklet eller tidskrævende og oftest smager de hjemmelavede versioner endda bedre end købeudgaven!

I dag får i mit bud på den skønneste sukkerfri Thousand Island dressing. Denne gang brugte jeg dressingen som dyppelse til en dejlig omgang broccolifritter, men den kan selvfølgelig også bruges på salater, i burgere eller hvad end I nu plejer at bruge denne klassiske dressing til. Hvilken slags dressing er din favorit?

Thousand Island dressing

4 spsk. mayonnaise (evt. hjemmelavet)
1 spsk. sukkerfri ketchup (evt. hjemmelavet)
1 fed presset hvidløg
2-3 dråber tabasco (kan udelades)
1 tsk. paprika
Salt og peber

Alle ingredienserne blandes og voilá, et styks lækker sukkerfri dressing klar til brug! Mangler du en salat til din hjemmelavede dressing, så tjek eventuelt mine salatopskrifter ud HER.

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie