Thousand Island dressing

En nem opskrift på en klassisk dressing

Vi kan vist godt blive enige om, at alle salater har brug for en god dressing, ikke? For mig er en god olie-eddike-dressing oftest mere end tilfredsstillende, mens der andre gange altså skal en fuldfed creme fraiche-, hvidløgs- eller Thousand Island dressing til. Det er hverken indviklet eller tidskrævende at lave sine egne dressinger. Oftest smager de hjemmelavede versioner endda bedre end købeudgaverne. Her får du mit bud på den skønneste Thousand Island dressing. Denne gang brugte jeg dressingen som dyppelse til en dejlig omgang bønnefritter, men den kan selvfølgelig også bruges på salater, i burgere eller hvad end du nu plejer at bruge denne klassiske dressing til.

Læs også: Hjemmelavet mayonnaise på den nemme måde

Thousand island dressing

Find den nemme opskrift på hjemmelavet Thousand Island dressing her:

Thousand Island dressing

Ingredienser
  • 4 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk. ketchup
  • 1 fed presset hvidløg
  • 2-3 dråber tabasco kan udelades
  • 1 tsk. paprika
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Bland alle ingredienserne sammen og smag dressingen til med salt og peber.
Thousand Island dressing