Kyllingefarsbrød med oliven og timian

Farsbrød af kylling med oliven og timian

Dette kyllingefarsbrød med oliven og timian er nemt og hurtigt at lave og smager super lækkert. Det er perfekt til en hverdagsaften, hvor overskuddet måske ikke er det største og resterne kan bruges i madpakken, da farsbrødet også smager ganske udemærket koldt.

Farsbrødet er fyldt med smagsgivere og servere du det som på billederne her med en græsk grønkålssalat og kartoffelbåde med hvidløg og timian, så har du aftensmaden klar på ingen tid. Farsbrødet og kartoffelbådene skal have lige lang tid i ovnen og salaten kan hakkes imens. Er overskuddet til det vil en tzatziki virkelig også være god til.

Læs også: Kylling med pesto, tomat og mozzarella

Kyllingefarsbrød med oliven og timian

Find den nemme opskrift på kyllingefarsbrød med oliven og timian her:

Kyllingefarsbrød med oliven og timian

4 personer
Ingredienser
  • 400 gram hakket kylling
  • 1 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 æg
  • 20 sorte oliven
  • En håndfuld friskhakket timian
  • 30 gram revet ost
  • 1 dl havregryn
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
  • Hak rødløg, hvidløg og oliven fint.
  • Bland alle ingredienser til farsen sammen.
  • Form farsen til et aflangt farsbrød og kom det i et passende ovnfast fad.
  • Bag farsbrødet i ovnen ved 200 grader i 30-40 min.
Kyllingefarsbrød med oliven og timian