Kyllingefarsbrød med oliven og persille

Dette kyllingefarsbrød med oliven og persille er nemt og hurtigt at lave og smager super lækkert. Det er perfekt til en hverdagsaften, hvor overskuddet ikke er det største. Farsbrødet egner sig også godt til madpakken, da man sagtens kan spise det koldt. Jeg serverede farsbrødet med broccolifritter og hjemmerørt Thousand Island dressing.

Læs også: Minipizzaer med grøntsagsbund

Kyllingefarsbrød med oliven og persille

Kyllingefarsbrød med oliven og persille
3-4 personer

400 g hakket kylling
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
15-20 sorte oliven
En lille håndfuld frisk hakket persille
30 gram revet ost (jeg brugte emmentaler)
Salt og peber
1 pakke bacon i skiver

Hak løg, hvidløg og oliven fint. Bland med kød, æg, persille, revet ost, salt og peber. Form farsen til et aflangt brød på en bageplade beklædt med bagepapir. Pak farsbrødet ind i bacon og bag brødet i 30-40 min ved 200 grader.

Kyllingefarsbrød med oliven og persille

  • Selvom det er december og vi rigtigt skal jule og
  • Reklame for lecreusetdk  Jeg har lnge troet at der
  • Sikke da et kedeligt vejr vi har i dag Det
  • Jeg har lige opdateret min greenie grundopskrift p bloggen og
  • Klatkager til morgenmad Det er jo kun jul en gang
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk En klassiker i
  • Nr det kommer til kl i salater er grnkl helt
  • Jeg gad godt have startet dagen med en omgang bagt