Kyllingefarsbrød med oliven og persille

Dette kyllingefarsbrød med oliven og persille er nemt og hurtigt at lave og smager super lækkert. Det er perfekt til en hverdagsaften, hvor overskuddet ikke er det største. Farsbrødet egner sig også godt til madpakken, da man sagtens kan spise det koldt. Jeg serverede farsbrødet med broccolifritter og hjemmerørt Thousand Island dressing.

Læs også: Minipizzaer med grøntsagsbund

Kyllingefarsbrød med oliven og persille

Kyllingefarsbrød med oliven og persille
3-4 personer

400 g hakket kylling
1 løg
2 fed hvidløg
1 æg
15-20 sorte oliven
En lille håndfuld frisk hakket persille
30 gram revet ost (jeg brugte emmentaler)
Salt og peber
1 pakke bacon i skiver

Hak løg, hvidløg og oliven fint. Bland med kød, æg, persille, revet ost, salt og peber. Form farsen til et aflangt brød på en bageplade beklædt med bagepapir. Pak farsbrødet ind i bacon og bag brødet i 30-40 min ved 200 grader.

Kyllingefarsbrød med oliven og persille

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele