Ketchup

Ketchup er smækfyldt med sukker og andre sjove tilsætningsstoffer, men laver man sin egen, er man heldigvis uden om det problem. Det er ikke ligefrem tomatketchup fra Heinz, vi har med at gøre her, men den smager nu rigtig dejligt!

Læs også: Thousand Island dressing

Ketchup

Ketchup

1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
140 gram tomatpuré
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. rosiner
1 æble i tern
2 spsk. kokossukker
Et drys cayennepeber
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Hak løg og hvidløg og steg dem i kokosolien til løgene er klare. Tilsæt de øvrige ingredienser, kog det op og lade det simre under låg i 20-30 minutter. Blend ketchuppen og smag den til før du hælder den i på glas. Den kan fint holde sig cirka 2 uger i køleskab.

Ketchup