Ketchup er smæk fyldt med sukker og andre sjove tilsætningsstoffer, men laver man sin egen, er man heldigvis uden om det problem. Det er ikke ligefrem tomatketchup fra Heinz, vi har med at gøre her, men den smager nu rigtig dejligt!

// Opskriften indeholder affiliate links //

Ketchup

1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
140 g tomatpuré
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. rosiner
1 æble i tern
2 spsk. kokossukker
Et drys cayennepeber
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Hak løg og hvidløg og steg dem i kokosolien til løgene er klare. Tilsæt de øvrige ingredienser, kog det op og lade det simre under låg i 20-30 minutter. Blend ketchuppen og smag den til før du hælder den i på glas. Den kan fint holde sig cirka 2 uger i køleskab.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag