Ketchup

Ketchup er smækfyldt med sukker og andre sjove tilsætningsstoffer, men laver man sin egen, er man heldigvis uden om det problem. Det er ikke ligefrem tomatketchup fra Heinz, vi har med at gøre her, men den smager nu rigtig dejligt!

Læs også: Thousand Island dressing

Ketchup

Ketchup

1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
140 gram tomatpuré
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. rosiner
1 æble i tern
2 spsk. kokossukker
Et drys cayennepeber
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Hak løg og hvidløg og steg dem i kokosolien til løgene er klare. Tilsæt de øvrige ingredienser, kog det op og lade det simre under låg i 20-30 minutter. Blend ketchuppen og smag den til før du hælder den i på glas. Den kan fint holde sig cirka 2 uger i køleskab.

Ketchup

  • Var det noget med en skn omgang chili con carne?
  • Vi skal have kylling i peberfrugtsauce til aftensmad Hvad skal
  • Kyllingebryster tilberedt i ovn er en klassiker herhjemme Jeg har
  • En god gulerodskage gr aldrig af mode P bloggen finder
  • GOD WEEKEND! Hvis jeg fr tid til at bage i
  • S er madplanen for nste uge oppe p bloggen Du
  • Min opskrift p bananpandekager med havregryn er virkelig populr i
  • Guuud hvor ville jeg nske at vi skulle have burgere