Ketchup

Ketchup er smækfyldt med sukker og andre sjove tilsætningsstoffer, men laver man sin egen, er man heldigvis uden om det problem. Det er ikke ligefrem tomatketchup fra Heinz, vi har med at gøre her, men den smager nu rigtig dejligt!

Læs også: Thousand Island dressing

Ketchup

Ketchup

1 løg
1 fed hvidløg
1 dåse hakkede tomater
140 gram tomatpuré
2 spsk. hvidvinseddike
2 spsk. rosiner
1 æble i tern
2 spsk. kokossukker
Et drys cayennepeber
Salt og peber
Kokosolie til stegning

Hak løg og hvidløg og steg dem i kokosolien til løgene er klare. Tilsæt de øvrige ingredienser, kog det op og lade det simre under låg i 20-30 minutter. Blend ketchuppen og smag den til før du hælder den i på glas. Den kan fint holde sig cirka 2 uger i køleskab.

Ketchup

  • Pikant kylling En nem hverdagsret der udgjorde vores aftensmad i
  • Herhjemme str den p ggekage i dag Hvad skal du
  • Fredagsburger! Billedet her er fra forleden hvor M og jeg
  • Hvis du mangler inspiration til din madplan for nste uge
  • Sndag Solen skinner Mille sov som en drm i nat
  • Fr jeg blev mor kunne jeg godt finde p at
  • Reklame for pillivuytdk  Hverdagen ruller og efter et r
  • Reklame for pillivuytdk  Solen har skinnet s fint hele