Jeg har altid madpakke med både i skole og på arbejde, så det er rart at kunne variere indholdet lidt. Disse minipizzaer med grøntsagsbund er perfekte til madpakken, da de næsten smager bedre kolde en varme og derudover kan de varieres i det uendelige. Alle grove grøntsager kan bruges til bunden og så kan man jo toppe med lige præcis dét, man har lyst til. Her har jeg brugt spegepølse, ost og cherrytomater fordi det var det, jeg lige havde i køleskabet.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Minipizzaer med grøntsagsbund
4 minipizzaer

Bund
300 g skrællet grov grøntsag (jeg brugte persillerødder, stokken fra en broccoli, hvidkål og gulerødder, men brug hvad du har)
2 æg
1 spsk. kokosfibermel
Salt og peber

Fyld
25-50 gram revet ost (jeg brugte emmentaler)
12 skiver spegepølse (øko)
En håndfuld cherrytomater i skiver
Lidt snittet salat

Opvarm ovnen til 225 grader. Riv de skrællede grøntsager og bland dem med æg, kokosfibre, salt og peber. Fordel ”dejen” i fire klatter på en bageplade beklædt med bagepapir og pres dem flade til fire runde bunde. Bag bundene i 15 minutter før de vendes og får i yderligere 5 minutter.

Fordel spegepølseskiverne på bundene og fordel cherrytomaterne og den revne ost oven på. Bag pizzaerne i yderligere 10 minutter eller til osten er smeltet. Når pizzaerne færdige toppes med lidt snittet salat.

  • Skal du sndagsbage i dag? S foreslr jeg en portionhellip
  • Rester p en mandag er det bedste jeg ved Enhellip
  • En skn kleskabsgrd er et hit p de travle morgenerhellip
  • Spis varieret sagde de macarons
  • Koteletter i fad med grntsager og kokosmlk toppet med osthellip
  • Alene hjemme p en tirsdag betyder sushi i lange banerhellip
  • At spise denne sde havregrd med banan til morgenmad varhellip
  • Kan vi ikke lige tage en sndag mere? sndag