Jeg har altid madpakke med både i skole og på arbejde, så det er rart at kunne variere indholdet lidt. Disse minipizzaer med grøntsagsbund er perfekte til madpakken, da de næsten smager bedre kolde en varme og derudover kan de varieres i det uendelige. Alle grove grøntsager kan bruges til bunden og så kan man jo toppe med lige præcis dét, man har lyst til. Her har jeg brugt spegepølse, ost og cherrytomater fordi det var det, jeg lige havde i køleskabet.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Minipizzaer med grøntsagsbund
4 minipizzaer

Bund
300 g skrællet grov grøntsag (jeg brugte persillerødder, stokken fra en broccoli, hvidkål og gulerødder, men brug hvad du har)
2 æg
1 spsk. kokosfibermel
Salt og peber

Fyld
25-50 gram revet ost (jeg brugte emmentaler)
12 skiver spegepølse (øko)
En håndfuld cherrytomater i skiver
Lidt snittet salat

Opvarm ovnen til 225 grader. Riv de skrællede grøntsager og bland dem med æg, kokosfibre, salt og peber. Fordel ”dejen” i fire klatter på en bageplade beklædt med bagepapir og pres dem flade til fire runde bunde. Bag bundene i 15 minutter før de vendes og får i yderligere 5 minutter.

Fordel spegepølseskiverne på bundene og fordel cherrytomaterne og den revne ost oven på. Bag pizzaerne i yderligere 10 minutter eller til osten er smeltet. Når pizzaerne færdige toppes med lidt snittet salat.

  • Mangler I inspiration til aftenens tilbehr s hop ind forbi
  • I dag skal vi ingenting Efter et par dage med
  • Jeg har lavet coleslaw efterden samme opskrift s ufattelig mange
  • Regnvejr er vaffelvejr Er jeg den eneste der faktisk nyder
  • I dag har jeg vret ude og spise med en
  • Hvad mon der foregr inde i hovedet p sdan en
  • Fejrer at kresten nu har to ugers ferie med en
  • Man gr aldrig galt i byen med en god brownie