Jeg har altid madpakke med både i skole og på arbejde, så det er rart at kunne variere indholdet lidt. Disse minipizzaer med grøntsagsbund er perfekte til madpakken, da de næsten smager bedre kolde en varme og derudover kan de varieres i det uendelige. Alle grove grøntsager kan bruges til bunden og så kan man jo toppe med lige præcis dét, man har lyst til. Her har jeg brugt spegepølse, ost og cherrytomater fordi det var det, jeg lige havde i køleskabet.

// Denne opskrift indeholder affiliate links //

Minipizzaer med grøntsagsbund
4 minipizzaer

Bund
300 g skrællet grov grøntsag (jeg brugte persillerødder, stokken fra en broccoli, hvidkål og gulerødder, men brug hvad du har)
2 æg
1 spsk. kokosfibermel
Salt og peber

Fyld
25-50 gram revet ost (jeg brugte emmentaler)
12 skiver spegepølse (øko)
En håndfuld cherrytomater i skiver
Lidt snittet salat

Opvarm ovnen til 225 grader. Riv de skrællede grøntsager og bland dem med æg, kokosfibre, salt og peber. Fordel ”dejen” i fire klatter på en bageplade beklædt med bagepapir og pres dem flade til fire runde bunde. Bag bundene i 15 minutter før de vendes og får i yderligere 5 minutter.

Fordel spegepølseskiverne på bundene og fordel cherrytomaterne og den revne ost oven på. Bag pizzaerne i yderligere 10 minutter eller til osten er smeltet. Når pizzaerne færdige toppes med lidt snittet salat.

  • I dag er der prcis seks dage til jeg kan
  • Biksemad gr man aldrig galt i byen med Hvad str
  • Denne sknne trte med grskar champignon og timian har ramt
  • Browniecookies med karamel og havsalt browniecookies deterjofredag
  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller