Dette er bloggens første opskrift og hvilken en af slagsen. Hvis du ikke har prøvet fennikel-chokolade-kombinationen endnu, så kan jeg kun anbefalde dig at gøre det – hurtigst muligt! Jeg fik idéen til salaten herfra, men denne version er en helt forenklet udgave, som er super hurtig at snitte og rør sammen og passer derfor perfekt til morgenmaden sammen med et æg eller to.

Fennikel chokolade salat
Til 1 person

1/2 fennikel
1 håndfuld rosiner
20-40 gram hakket mørk chokolade (efter smag og behag)
1 spsk. balsamico
En smule vaniljepulver
Et par mynteblade

Snit fennikel helt fint og bland med rosiner og chokolade. Tilsæt herefter balsamico og vaniljepulver og vend salaten sammen og top med lidt grofthakket frisk mynte.

Fennikel chokolade salat

  • Fejrer en hel nats uafbrudt svn med en skn hindbr
  • Fik jeg sagt at jeg er ret vild med det
  • Grsdagens frokost er p bloggen  og dagens frokost er
  • Nr min sster kommer forbi skal der helst vre lidt
  • Sol sommer salat
  • Den frste mors dag hvor jeg selv brer den fornemme
  • Der var engang hvor det tog lngere tid at lave
  • Denne hvidklssalat med granatble og ristede ndder har vret tilbehr