Jeg elsker rigtige pomfritter, men jeg er mindst lige så tosset med alle de sunde varianter. Bønnefritter er den klassiske erstatning, men broccolifritter er mindst lige så lækre! Især hvis man serverer en god dressing til som for eksempel denne Thousand Island dressing eller blot en hjemmelavet mayonnaise.

Broccolifritter
2 personer

1 broccoli
Olivenolie
Havsalt

Skær broccolien og stokken ud i ”skiver” fra buketten og helt ned til stokken. Skær evt. skiverne ud i mindre stykker. Læg broccoliskiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensel skiverne med olivenolie og drys derefter med salt. Bag broccolifritterne i ovnen ved 200 grader i cirka 30 minutter.

  • Jeg har netop ltet en dej sammen til plsehorn s
  • S er madplanenen for nste uge oppe p bloggen Den
  • Der er ikke meget hokus pokus over disse dadelkugler men
  • Havregrd er ikke bare havregrd og det behver bestemt heller
  • Hvis du skal bage fastelavnsboller her i weekenden s har
  • Jeg har knoklet i vores nye hus hele weekenden og
  • Jeg kan ikke huske hvornr jeg sidst har haft lyst
  • Det er 24 dage siden at vi overtog vores fremtidige